Kedvezményes csomagok a család kétlábú tagjai számára

Kisállat-biztosításod mellé 20% kedvezménnyel köthetsz balesetbiztosítást az egész család számára havonta csak 1725 Ft-ért!*

Kinek ajánlott?

Aki rendszeresen közlekedik autóval vagy gyalogosan, aktívan tölti a szabadidejét, családja van, vagy esetleg már az idősebb korosztályhoz tartozik.

Mit tartalmaz?

A balesetbiztosítás védelmet nyújt a család minden tagja számára kisebb sérülések (pl. csonttörés), baleseti eredetű műtétek, valamint maradandó egészségkárosodás esetére is.

Mennyibe kerül?

A balesetbiztosítás már havi 1725 Ft-tól megköthető, és egyszerre biztosít védelmet a család összes tagja számára. 


* A tájékoztatás nem teljeskörű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletekért keresd tanácsadódat a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken, vagy töltsd ki a lenti űrlapot! Ha szeretnéd megkötni a biztostást, kattints erre a gombra:

ELŐNYÖK

✔ Egy biztosítás védelmet nyújt az egész családnak

✔ Egészségügyi kockázatelbírálás nélkül megköthető 

✔ Választható mellé élet- és műtéti (személy)biztosítás (egyéni díszabás alapján már havi kb. 1000 Ft-ért)

Példák a biztosítás által kifizetett összegre:

Csonttörés: akár 56.400 Ft (balestbiztosítás fedezi)
Epekő eltávolítás: akár 105.300 Ft (személybiztosítás fedezi)
Császármetszés: akár 245.400 Ft (személybiztosítás fedezi)

KÉRJ RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÁST A KISÁLLAT- ÉS CSALÁDI BALESETBIZTOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL

Mónika, 25 éves, tanuló

Mónika cicájára és saját magára kötött biztosítást. Mindkettőjüknek a maximális védelmet választotta balesetek és műtétek esetére.


Gábor, 40 éves, sofőr

Gábor és felesége, Kriszta mindketten sokat ülnek autóban, naponta akár 6-7 órát is vezetéssel töltenek. Számukra a család anyagi biztonsága a legfontosabb egy tragikus baleset esetén is, így ők mindketten a legnagyobb biztosítási csomagot választották. Két gyermekük van, akikre szintén érvényes a családi balesetbiztosítást. A kutyájukra és macskájukra is megkötötték a kisállat-biztosítást, mert tudják, hogy az állatorvosi költségek nagyon megterhelnék a családi kasszát.

Zoltán, 31 éves, vállalkozó és Kata, 28 éves, recepciós 

Kevés szabadidejükben nagyon szeretnek kirándulni, túrázni, ahova általában kutyájukat is magukkal viszik. Szívesen utaznak néhány napos városlátogatásra is, így baleset és személybiztosításuk mellé egész évben érvényes utasbiztosítást választottak.


Péter és Szilva, 65 évesek, nyugdíjasok

Kihasználva a nyugdíjas évek szabadságát sokat utaznak, sőt, évente egyszer még síelni is elmennek. Számukra különösen fontos, hogy külföldön is biztonságban legyenek, így maguknak családi balesetbiztosítást és utasbiztosítást is kötöttek.